15.2 C
Pals
Divendres, 18 Octubre 2019
  • Notícies
  • Cultura

Cuina de l’Empordanet engega la campanya de tardor

El més llegit

L’ajuntament de la Bisbal refusa amb només un vot en contra la sentència del procés

Va ser en el transcurs del Ple extraordinari celebrat dimarts 15 en rebuig a la sentència condemnatòria als representants institucionals i de la societat civil

Crema una furgoneta a l’aparcament del Mercadona de Sant Feliu de Guíxols

L'incendi ha causat danys materials a cinc vehicles aparcats al Mercadona però no hi ha hagut cap ferit, l'incendi ha estat a causa d'un curtcircuit i no intencionat

Arriba la 1a Cursa de la dona a Palamós

Els beneficis de les inscripcions aniran a la Fundació Oncolliga, que ofereix suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars

Les multiples realitats del Tsunami Democràtic

Després que es fes oficial la sentència dels presos polítics, les poblacions de Catalunya s'han convertit en la viva reproducció de la pel·lícula de Matrix, en la que múltiples realitats paral·leles poden conviure a la vegada.

Apareixen pintades espanyolistes a la façana de l’ajuntament de Palafrugell

Algú ha pintat un "Via España" i dues creus nazis
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.

El col·lectiu Cuina de l’Empordanet engega aquest diumenge la campanya gastronòmica “Cuina de tardor i bombolles”. La campanya es portarà a terme fins a finals del mes d’octubre en la vintena d’establiments del col·lectiu.

Els restaurants de la Cuina de l’Empordanet elaboraran menús, d’entre 40 i 85 euros, amb productes de temporada i de proximitat, com els bolets o els peixos de roca. També proposen un maridatge amb diferents elaboracions de caves de les marques: Gramona, Llopart i Rovellats.

En els vint menús que s’oferiran hi podem trobar plats clàssics i altres amb grans tocs de modernitat. Uns exemples: sarsuela de gamba i bolets, amanida d’escarola amb magrana o arròs cremós de tardor.

La Cuina de l’Empordanet va néixer fa més de 20 anys arran d’unes mostres gastronòmiques per treballar en la difusió de la cuina de la comarca.

Últimes notícies

Novetats de la setmana: Foals, Mando Diao, Mark Lanegan, James Arthur

Aquest divendres de vaga general a Catalunya els llançaments discogràfics no paren i en trobem per tots els gustos, de Foals, passant per Mando Diao, Mark Lanegan, James Arthur, Sufjan Stevens, Stone Temple Pilots o Jimmy Eat World. Alter Bridge, PJ Harvey o Refused també editen nou material. I pel que fa a les cançons…
audio

Ningú no és perfecte – 17 octubre 2019

Ja pots escoltar el programa de cinema i sèries amb Ignasi Arbat.

Vint municipis s’afegeixen com a membres de ple dret al Consorci de la Costa Brava

Un total de quaranta-set els pobles i ciutats formen part del Consorci de la Costa Brava que proveeix d'aigua i/o gestiona les aigües residuals dels municipis que el conformen

Platja d’Aro es prepara per la vintena edició de la marxa popular dels 10 i 20 km

Platja d'Aro es prepara per la vintena edició de la marxa popular organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament amb la col·laboració de tempsXcurses

S’ampliarà la plantilla dels serveis socials de Palamós

La plantilla dels serveis socials de Palamós s'ampliarà, després que el Consell Comarcal del Baix Empordà i l'Ajuntament arribessin a un acord per la...

Més notícies