22.3 C
Pals
Divendres, 11 juliol 2025
- Publicitat -

Cuina de l’Empordanet engega la campanya de tardor

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El col·lectiu Cuina de l’Empordanet engega aquest diumenge la campanya gastronòmica “Cuina de tardor i bombolles”. La campanya es portarà a terme fins a finals del mes d’octubre en la vintena d’establiments del col·lectiu.

Els restaurants de la Cuina de l’Empordanet elaboraran menús, d’entre 40 i 85 euros, amb productes de temporada i de proximitat, com els bolets o els peixos de roca. També proposen un maridatge amb diferents elaboracions de caves de les marques: Gramona, Llopart i Rovellats.

En els vint menús que s’oferiran hi podem trobar plats clàssics i altres amb grans tocs de modernitat. Uns exemples: sarsuela de gamba i bolets, amanida d’escarola amb magrana o arròs cremós de tardor.

La Cuina de l’Empordanet va néixer fa més de 20 anys arran d’unes mostres gastronòmiques per treballar en la difusió de la cuina de la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -

L’augment d’efectius en el cos de Bombers i la prevenció marquen la campanya forestal d’aquest 2025

Catalunya ja ha vist durant aquest estiu del 2025 com dos grans incendis forestals han cremat més de 8.000 hectàrees. I tot i que aquests focs no s'han concentrat a la zona de l'Empordà, el cos de Bombers es prepara per afrontar una temporada complicada pel risc d'incendi forestal.

Altres notícies