Noves tecnologies, jocs en línia i molt més a Palamós

A la nau dels 50 metres tindrà lloc la Palamós Lan Party. Una jornada amb activitats gratuïtes com exposicions sobre Retrogaming i realitat virtual, tallers d’Scratch i dibuix digital i xerrades sobre Educació 3.0, Linux i microordinadors, Intel·ligència Artificial i Big Data Analytic. Una jornada tecnològica on els amants de les noves tecnologies podran gaudir amb un grapat d’activitats en xarxa amb un bon ample de banda i servidors propis de diferents jocs en línia.

Havaneres i country per una causa benèfica

Al centre de Palafrugell, a la Plaça Nova, a les 21:30h de la nit tindrà lloc la Cantada d’havaneres amb els grups Empordanet i Arjau, i tot seguit la ballada de Country. Una jornada festiva on tots els diners que es recaptin aniran destinats a la Fundació Oncolliga.

Exposició “Empúries, la gran empresa arqueològica”

Al Museu Arqueològic de Catalunya una exposició dedicada a les excavacions d’Empúries, com a projecte arqueològic emblemàtic comandat per Josep Puig i Cadafalch, en el marc de la commemoració del 150 aniversari del seu naixement.

Un dels atractius de l’exposició serà veure algunes de les peces que són les troballes més emblemàtiques d’Empúries, com el cap de la dama flàvia o el mosaic dels peixos, a la vegada que es podrà veure la gran maqueta de la Neàpolis, elaborada als anys 20, que s’ha restaurat amb motiu d’aquesta exposició, que podreu veure fins al 24 de setembre.