19.3 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

El Consell Comarcal aprova projectes socials per als col·lectius més vulnerables

Destaca un conveni contra la violència de gènere

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El ple del Consell Comarcal celebrat ahir  dilluns va aprovar nous projectes socials per als col·lectius vulnerables i va actualitzar algunes ordenances fiscals que havien quedat obsoletes.

Un dels projectes aprovat va ésser  “En crisi, Transformem la realitat – Projecte Benestar i Comunitat Baix Empordà” amb un pressupost de més de 200.000 i subvencionat per Dipsalut.

També es va aprovar la pròrroga i modificació del conveni de col·laboració entre el Departament de Treball, afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal del Baix Empordà, per a la prestació del servei ocupacional d’inserció per a persones amb discapacitat intel·lectual, a Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell.

Pel que fa a la violència de gènere, es posarà en marxa un servei d’Informació i Atenció a les Dones i es desenvoluparan polítiques de gènere. A més, es va aprovar el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Platja d’Aro pel servei d’Atenció Psicològica de l’Àrea d’Atenció a la Família a l’EBAS de Platja d’Aro.

Finalment, es van aprovar noves ordenances fiscals que regulen i actualitzen les taxes comarcals per adaptar-se a la nova cartera de serveis. Aquestes modificacions permeten regular i donar cobertura a noves necessitats esdevingudes entre el 2016 i l’exercici actual.

Les ordenances afectades són:

  • La general de gestió i de recaptació dels ingressos de dret públic municipals
  • Les taxes per a la prestació dels serveis d’assistència als municipis i de gestió tributària
  • Es deroga l’ordenança fiscal número 5, atès que estava obsoleta i en desús.

 

També es va aprovar una moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que inhabilita al Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Cap de setmana de cel variable

Divendres d'ascens de la temperatura i domini del sol. El temps pel cap de setmana en general serà assolellat, però amb cel més variable, dissabte amb alguns intervals de núvols.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -