8.2 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Dijous amb restes d’inestabilitat

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous no farem net. A grans trets esperem una jornada encara d’inestabilitat, amb recuperació, mica en mica, del temps més estable. Tot i això no esperem una jornada sense pluja. La jornada meteorològica serà amb restes de ruixats i ambient fred.

El temporal va acabant la seva energia i la pluviometria ha estat molt avantatjosa pel territori baix empordanès. Avui encara no podem donar l’episodi de pluja per acabat. I anirà bé que tinguem encara aprop un paraigua perquè podrà entrar a joc a qualsevol hora del dia. Seran ruixats de més curta durada i menys quantiosos.

Un altre aspecte per destacar, és que es manté l’avís per estat de la mar, advertint encara maregassa a la nostra costa, amb onades que podran arribar als 2.5 metres d’alçada. I amb notable mar de fons de l’est.

Pel què fa a temperatures esperem una jornada amb recuperació de temperatures màximes i per contrapartida per una disminució dels termòmetres mínims. Es podran produir minses gelades, a la comarca, i podrem tocar sostre amb 10-12ºC amb el que serà una temperatura màxima que hem d’esperar que a partir de demà mateix es vagi suavitzant i coincidirà amb el retorn del sol i les bones temperatures a migdia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -