16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Dijous amb restes d’inestabilitat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous no farem net. A grans trets esperem una jornada encara d’inestabilitat, amb recuperació, mica en mica, del temps més estable. Tot i això no esperem una jornada sense pluja. La jornada meteorològica serà amb restes de ruixats i ambient fred.

El temporal va acabant la seva energia i la pluviometria ha estat molt avantatjosa pel territori baix empordanès. Avui encara no podem donar l’episodi de pluja per acabat. I anirà bé que tinguem encara aprop un paraigua perquè podrà entrar a joc a qualsevol hora del dia. Seran ruixats de més curta durada i menys quantiosos.

Un altre aspecte per destacar, és que es manté l’avís per estat de la mar, advertint encara maregassa a la nostra costa, amb onades que podran arribar als 2.5 metres d’alçada. I amb notable mar de fons de l’est.

Pel què fa a temperatures esperem una jornada amb recuperació de temperatures màximes i per contrapartida per una disminució dels termòmetres mínims. Es podran produir minses gelades, a la comarca, i podrem tocar sostre amb 10-12ºC amb el que serà una temperatura màxima que hem d’esperar que a partir de demà mateix es vagi suavitzant i coincidirà amb el retorn del sol i les bones temperatures a migdia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -