10.1 C
Pals
Dijous, 2 maig 2024
- Publicitat -

Tramuntana moderada i sol amb intervals de núvols

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous encara amb Tramuntana. Però a diferència d’ahir, avui ja en notarem la disminució. I això serà la notícia més destacable de la nova jornada meteorològica.

Així doncs, encara no desapareix la previsió de vent del nord perquè encara podrà bufar, a estones, moderat. Però ja perdrà tot el protagonisme atmosfèric i això implicarà un dia que serà entre mig o molt ennuvolat. Pel què fa a l’estat de la mar, també s’anirà asserenant i la força del vent del nord només ocasionarà maror amb onatge que difícilment superarà el metre d’alçada.

Les temperatures no variaran gaire, i només en la temperatura máxima podrem notar una lleugera disminució de pocs graus, quedant els termòmetres amb poc més de 20 ºC màxims. La temperatura mínima arribarà als 10 ºC.

Quedem pendents de la nova situació de pluja que es dibuixa pel cap de setmana i que sembla que ens podria afectar. Encara tenim certs dubtes en la previsió exacte. Però no estem ni molt menys davant d’un cap de setmana assolellat i estable.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Platja d’Aro vol reubicar l’Escola de Vela, ensorrada pel temporal dels últims dies

L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró està treballant amb urgència per reubicar l'activitat de l'Escola de Vela,...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -