16 C
Pals
Divendres, 3 maig 2024
- Publicitat -

Variabilitat al cel amb Tramuntana

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La setmana comença amb variabilitat meteorològica i alguns elements d’inestabilitat. Primeres hores del matí de dilluns pot ploure al terç sud del Baix Empordà. A la resta de comarca amb cel variable que combinarà estones de temps assolellat, el pas d’intervals de núvols i el creixement d’algunes nuvolades de tarda. Pel que fa a la temperatura, el termòmetre es mourà entre els 6-8 ºC de mínima fins als 16-18 ºC de màxima. Tot plegat amb vent de Tramuntana que bufarà amb força moderada i cops màxims que poden superar els 60 km/h al nord de la comarca.

Per a demà, Sant Jordi es preveu més assolellat al matí, i entre migdia i tarda hi haurà més probabilitats que creixin nuvolades i arribin ruixats, localment acompanyats en tempesta, si bé s’esperen quantitats entre minses i poc abundants. La Tramuntana continuarà bufant i amb el pas de les hores quedarà més restringida al nord de la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Verges acull la presentació del capítol dedicat a Francesc Cambó de la sèrie “Ui, si aixequés el cap”

Després del seu pas per Palafrugell i Pals, les presentacions de la sèrie de ficció "Ui, si aixequés el cap" no s'aturen. Aquest dijous 9 de maig serà el torn de Verges, on el guionista de la sèrie, Adrià Pujol i el Director de l'emissora, Miquel Curanta, presentaran el capítol dedicat a la figura de Francesc Cambó. L'accés és gratuït.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -