16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Punt àlgid de l’episodi de calor

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui la  temperatura toca sostre en un dijous de sol i calor plenament canicular. La temperatura mínima ha quedat al voltant dels 20 ºC la darrera nit, que ha estat xafogosa, i la màxima pot superar els 36 ºC a l’interior del Baix Empordà. El Servei Meteorològic de Catalunya manté un avis de perill per calor intensa a causa d’aquesta elevada temperatura.

A la costa bon estat de la mar aquest matí sols amb lleugera maror cap a la tarda, quan les onades poden superar el mig metre a causa del vent de component sud, que bufarà amb cops de 40 a 50 km/h. 

L’episodi de calor serà però efímer, ja que entre demà i dissabte el vent canvia i passa a component nord i això moderarà la temperatura amb un ambient no tant calorós i un cel més variable. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -