18.5 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Octubre amb temperatures de ple juny

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Lluny de d’afluixar la seva influència, avui dimarts es tornarà a confirmar la situació d’intrusió sahariana i això ho notarem amb un titular contundent, que fa dies que és el mateix: ambient càlid per l’època de l’any que ens trobem i pols en suspensió a l’atmosfera.

L’ambient càlid no defalleix i ja podem concloure, sense gaire dubte, que acabarem el mes d’octubre etiquetant-lo com a més càlid de l’habitual. Això serà el que subjectivament hauran notat els nostres cossos però objectivament el que sí que haurem tingut, a les estacions del Baix Empordà, seran temperatures mitjanes d’uns 2ºC per sobre si mirem els anys anteriors que s’han registrat, sobretot pel què fa a les mínimes.

Ahir la temperatura va arribar als 29 ºC a la Tallada d’Empordà, la Bisbal d’Empordà i a Torroella de Montgrí, i avui marcarem també una màxima molt alta per ser octubre. Arribarem probablement als 29 ºC, amb sol al matí i ambient enterbolit a la tarda. La temperatura mínima també serà molt alta i amb termòmetres propers als 18 ºC graus.

La setmana ha de seguir igual, amb l’esperança que mica en mica es moderi la calor. Tot i això, de pluja encara no se’n veu una situació amb certesa previsible.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Processó de Verges: “Tot ha canviat, però som conscients que hi ha planter”

La Processó i la Dansa de la Mort d'enguany ja tenen les torxes a punt per encendre i acollir la representació amb més de 500 actors participants.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -