12.6 C
Pals
Divendres, 14 maig 2021
- Publicitat -

Ganes de 2019

"Encara no ha passat la meitat de l'any i a Ràdio Capital ja tenim ganes de 2019"

El més llegit

Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Estem a 21 de juny de 2018. Encara no ha passat la meitat de l’any i a Ràdio Capital ja tenim ganes de 2019. Als Estats Units, els anys de les eleccions presidencials són una entitat en si mateixa. Perquè toquen cada quatre anys, sempre un dels primers dimarts de l’any. I els cicles electorals ja tenen una dinàmica pròpia que fa que d’aquí a pocs mesos, quan hagin passat les eleccions estatals, ja comencin a conèixer-se els primers candidats a les primàries, es comencin a organitzar debats. Vaja, que les eleccions ja s’oloren des de més d’un any abans que es celebrin.

I a les eleccions municipals a Espanya passa una cosa similar. A mesura que van avançant els quatre anys de legislatura, els equips de govern, si ho fan com ho han de fer, van incrementant el nombre d’accions, de confirmacions de projectes, de convocatòries als mitjans, etcètera.

I és com ha de ser. Qui no ho fa, no existeix. O és que no té res a explicar.

I, al mateix temps, les crítiques de l’oposició són més potents amb el temps. Ells també esperen millorar el resultat, o aconseguir o recuperar alcaldies. I també aprofiten per acusar d’electoralistes algunes mesures dels governs. No veuen que, amb aquestes crítiques, també se’ls pot acusar a ells d’electoralistes.

Amb tot, ja comencem a conèixer confirmacions de candidats i candidates de cara a les eleccions municipals. Avui li preguntarem a l’alcalde de Cruïlles si repetirà.

- Publicitat -
Article anteriorArriba l’estiu al Baix Empordà!
Article següentArrels
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -