10.4 C
Pals
Dijous, 28 gener 2021

Ganes de 2019

"Encara no ha passat la meitat de l'any i a Ràdio Capital ja tenim ganes de 2019"

El més llegit

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Monells, escenari d’una nova sèrie original de Netflix

Durant aquests darrers dies Monells ha estat escenari d'una nova producció original de Netflix. Es tracta del rodatge de 'Los herederos de la Tierra', la continuació de l'èxit 'La catedral del mar', que es va començar a gravar a Barcelona ja fa un parell de mesos. 

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.

La Junta Electoral ordena retirar la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’ de la façana de l’Ajuntament de Palamós

La Junta Electoral de Zona de la Bisbal d'Empordà ha ordenat retirar les pancartes, llaços, estelades i "altres símbols partidistes" de l'Ajuntament de Palamós.
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Estem a 21 de juny de 2018. Encara no ha passat la meitat de l’any i a Ràdio Capital ja tenim ganes de 2019. Als Estats Units, els anys de les eleccions presidencials són una entitat en si mateixa. Perquè toquen cada quatre anys, sempre un dels primers dimarts de l’any. I els cicles electorals ja tenen una dinàmica pròpia que fa que d’aquí a pocs mesos, quan hagin passat les eleccions estatals, ja comencin a conèixer-se els primers candidats a les primàries, es comencin a organitzar debats. Vaja, que les eleccions ja s’oloren des de més d’un any abans que es celebrin.

I a les eleccions municipals a Espanya passa una cosa similar. A mesura que van avançant els quatre anys de legislatura, els equips de govern, si ho fan com ho han de fer, van incrementant el nombre d’accions, de confirmacions de projectes, de convocatòries als mitjans, etcètera.

I és com ha de ser. Qui no ho fa, no existeix. O és que no té res a explicar.

I, al mateix temps, les crítiques de l’oposició són més potents amb el temps. Ells també esperen millorar el resultat, o aconseguir o recuperar alcaldies. I també aprofiten per acusar d’electoralistes algunes mesures dels governs. No veuen que, amb aquestes crítiques, també se’ls pot acusar a ells d’electoralistes.

Amb tot, ja comencem a conèixer confirmacions de candidats i candidates de cara a les eleccions municipals. Avui li preguntarem a l’alcalde de Cruïlles si repetirà.

- Publicitat -
Article anteriorArriba l’estiu al Baix Empordà!
Article següentArrels
- Publicitat -

Últimes notícies

Life Biorgest inverteix en la millora de la biodiversitat al Baix Empordà i finalitza els treballs demostratius

Les intervencions s’han fet a boscos especialment seleccionats del Parc Natural d’El Montgrí, les Medes i el Baix Ter

Altres notícies