12.2 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós engega una pàgina web per informar sobre les noves mesures laborals i econòmiques arran del COVID-19.

Està dirigit a autònoms, empresaris, negociants o persones sense feina.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa un nou espai a la web en el qual apareixen les noves mesures laborals i econòmiques arran del COVID-19. El podeu consultar aquí : www.palamosocupacio.cat

La pàgina web està dividida en sis apartats el primer dels quals està dedicat a informacions generals de l’Ajuntament; els altres cinc es refereixen a les diverses situacions laborals en què ens podem trobar: autònoms, negocis, sense contracte laboral, empreses o buscant formació.

Pel que fa als autònoms, es pot consultar informació dedicada a les prestacions extraordinàries que es poden sol·licitar per cessament de l’activitat així com altres línies d’ajudes.

Per als negocis apareix un assessorament per a la gestió d’aquesta crisi. Així, es pot trobar des de la regulació d’ocupació temporal per força major, passant per com es pot gestionar la reducció de la quota de la Seguretat Social o bé com sol·licitar la moratòria de tributs i rebuts de subministraments.

Pels que busquen feina, poden trobar la manera d’inscriure’s com a demanant d’ocupació com també borses de treball.

Quant a les empreses, hi trobem diverses informacions com per exemple la decisió de l’Ajuntament de suspendre o postposar els tributs que graven activitats o serveis que no s’han pogut prestar plenament o la taxa d’ocupació de via pública .

Finalment, hi podem trobar tota la informació sobre formació gratuïta online.

Cal recalcar que per a la realització d’algunes de les formacions o tràmits, cal tenir el certificat digital. Es pot sol·licitar trucant o enviant un whatsapp a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Palamós al telèfon 630 030 309.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’atur creix al novembre en 395 persones a les comarques gironines però millora prop de 5 punts respecte fa un any

L'afiliació a la Seguretat Social baixa un 2,39%, la caiguda més gran de Catalunya i la tercera de tot l'estat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -