9.7 C
Pals
Dilluns, 30 gener 2023
- Publicitat -

Les escoles bressol de Torroella de Montgrí i de l’Estartit reobren avui les seves portes

Els centres ofereixen als infants una gran qualitat d’atenció emocional

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les escoles bressol municipals El Petit Montgrí de Torroella de Montgrí i Mar i Cel de l’Estartit han reprès avui la seva activitat amb pocs infants i amb totes les mesures de seguretat necessàries. Això sí, ho han volgut fer sense renunciar a ser atents a les emocions de la mainada i poder-li aportar el caliu que necessiten.

Tot i el context actual complicat, la cooperativa Suara que gestiona els dos centres no vol renunciar a oferir el seu programa educatiu, el qual consisteix, entre altres coses, a acollir i atendre les emocions dels infants. Per a això, el contacte físic és important i per tant han demanat permís a les famílies de poder agafar els infants a coll, a la falda o de la mà. Volen d’aquesta manera evitar situacions –que es veuen a altres centres– d’infants aïllats i que no es poden moure sense seguir unes marques al terra.

Dels 110 infants habituals del centre, El Petit Montgrí n’acollirà 20 que seran distribuïts en 4 grups. Per la seva banda, Mar i Cel n’acolliran en 3 grups 12 d’un total de 34. Els nens i nenes seran atesos per educadors i la directora de cada escola. Cada grup conviurà a la seva aula i els espais comuns es podran utilitzar, amb les mesures de seguretat i neteja requerides, sempre i quan no hi coincideixin els diversos grups. D’altra banda, ambdues escoles han establert uns horaris d’entrada i sortida de manera que els grups no topessin.

Les famílies no podran accedir al centre i seran l’educadora de referència i les persones de suport qui rebran els infants. Ara, d’acord amb les directius del Departament d’Educació i el PROCICAT, les escoles posen a disposició de les famílies un Pla d’Obertura en el qual informen amb tots els detalls de la distribució dels espais, de les mesures de protecció, prevenció i higiene així com la planificació de les activitats. Pel que fa al seguiment dels infants, es pot fer telemàticament en grup o individualment.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Adel Mechaal guanya el títol estatal de cros

La cursa disputada aquest diumenge, a la localitat biscaïna d'Ortuella, va coronar el palamosí per segon any consecutiu com a campió d'Espanya
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -