20.2 C
Pals
Dissabte, 24 setembre 2022
- Publicitat -

Més de 200 persones han gaudit “Perruqueria de senyores” al pati de les Escoles Velles

L'obra teatral del grup Mutis de Begur tornarà a mitjans de setembre

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El pati de les Escoles Velles de Begur ha acollit fins a 220 persones que s’hi han acostat a veure l’última obra teatral del grup begurenc “Mutis de Begur”. Una comèdia titulada “Perruqueria de senyores” escrita per Rafael Anglada l’any 1963.

Una història sobre una mare preocupada, un fill pocavergonya, una promesa esverada, una aprenent enamoradissa, una veïna ploranera i un avi que no mesura les paraules a una perruqueria.

La representació, dirigida per Joan Serrano, ha durat dues hores i l’han interpretat Encarna Morgado, Meritxell Passols, Perete Carreras, Cermen Solves, Albert Dalmau, Maria Teresa Caner, Pere Dalmau, Marilo Chacon i Josep Ventura.

El grup teatral preveu tornar-la a representar a mitjans de setembre, durant la festa major de Santa Reparada. Una actuació que, segons ha manifestat el director Serrano, serà al teatre del Casino Cultural, segons ho ha manifestat el seu director.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ARC finançarà l’app de Sant Feliu que busca ajudar a reciclar a la ciutadania

El projecte "Reutilitza'm amb ReutilitzAPP" de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha sigut un dels escollits per rebre...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -