16.4 C
Pals
Divendres, 20 maig 2022
- Publicitat -

Mireïa presenta el seu primer disc anomenat Des del cor

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des del cor és el primer disc de Mireïa. Neix després d’anys treballant per aconseguir trobar en les mateixes composicions l’essència que verdaderament la defineix. Té un estil totalment identificable en ella que ha anat desenvolupant amb el pas del temps. Des del cor és un viatge per les arrels de les emocions, unes emocions totalment despullades i sinceres explicades des de la transparència i calidesa que la caracteritza.

Els temes de les cançons són molt profunds, ja que expliquen situacions com la crisi dels refugiats; la llibertat de les dones; cançons de lluita en malalties i altres històries en concret que porten un missatge al darrere.

Des del cor, que sortirà el pròxim 16 de febrer, és un disc pop d’autor en català on la sensibilitat té molta força i la reivindicació és palpable en les seves lletres, ja que reflecteixen com ella veu el món des d’un punt de vista molt humà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -