23.5 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

El nou cap de policia local de Palafrugell s’incorpora al cos de seguretat

Fins ara David Puerta era el cap de la comissaria dels Mossos a la Bisbal d'Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

David Puertas és el nou cap de la Policia Local de Palafrugell i ara ja forma part del cos de seguretat. Fins ara era el Cap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Bisbal d’Empordà.

El seu objectiu és apostar per un model policial que se centri en la proximitat, la transparència, el servei al ciutadà i el territori. Amb aquesta intenció es focalitzarà la línia establerta de proximitat. Per poder tirar endavant la proposta el contacte directe amb els ciutadans, les associacions, entitats i comerços és fonamental.

Amb la interacció entre els col·lectius es vol detectar anomalies i mancances abans d’hora per convertir la policia en un referent pel ciutadà. Per aconseguir-ho s’incrementarà la presència de la Policia Local de Palafrugell a les zones turístiques. Però sense deixar de banda els eixos comercials, el mercat i les platges.

La proximitat de la policia Local de Palafrugell però també implicarà l’obertura d’una oficina d’atenció al ciutadà i la consolidació de campanyes al llarg de l’any lligades al trànsit i la seguretat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -