10.1 C
Pals
Dissabte, 30 maig 2020

Recuit de drap

El més llegit

Palafrugell crearà una aplicació per controlar l’afluència a les platges de Calella, Llafranc i Tamariu

El consistori establirà tres nivells per les platges: verd (s'hi pot accedir sense problemes), groc (afluència mitjana) i vermell (platja tancada)

El Baix Empordà, a la fase 2 a partir del dilluns

Entre les diverses activitats permeses hi ha la de banyar-se a les platges gironines com també obrir l'interior dels restaurants però amb un 40% d'aforament

L’Ajuntament de Palafrugell responsabilitza al servei de costes de la reparació de la platja del Golfet

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, en resposta al comunicat de l'associació Salvem el Golfet, ha afirmat, en declaracions a...

El personal de Palafrugell Gent Gran reclama millores salarials i laborals

En una concentració a l’entrada del centre geriàtric Palafrugell Gent Gran, el personal sanitari s’ha reivindicat demanant que millorin el material de protecció sanitària com també recuperar part del seu sou
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

El recuit s’elabora principalment amb llet d’ovella o de cabra pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, i quallat mitjançant quall vegetal o animal. Es menja per postres acompanyat de sucre o mel. Es fa durant tot l’any.

Es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i per la seva textura tova i gelatinosa. Té un sabor fresc, dolç i lletós. Es comercialitza en terrines de 80 grams o 140 grams i també a granel, en envasos d’1 a 3 kg. Es pot conservar al frigorífic aproximadament uns vuit dies.

El recuit de drap s’elabora principalment amb llet de cabra, ovella o vaca pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, quallat mitjançant quall vegetal i/o animal i de pasta tova escorreguda. Es menja per postres acompanyat de mel o de sucre. També es fa durant tot l’any.

El recuit de drap es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i la seva textura tova i cremosa. No té una escorça definida però exteriorment presenta els gravats del recipient on s’ha escorregut. El seu sabor és fresc, dolç i lletós. Es comercialitza envasat en dret i es pot conservar al frigorífic aproximadament uns cinc dies.

- Publicitat -
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

No hi haurà càmera de control al barri vell de Palamós aquest estiu

L’Ajuntament ha decidit ajornar fins a la tardor la posada en marxa del nou sistema de control del trànsit...

Les autoescoles del Baix Empordà reobren l’1 de juny però no es podrà treure el carnet

L'Associació d'Autoescoles de Girona ha decidit que les autoescoles obriran dilluns ja que el govern espanyol ha aprovat el nivell 2 per a la...

Crítiques entre partits polítics per la runa retirada per costes a Platja d’Aro

Mentre el consistori reitera que és l'Estat espanyol l'únic responsable de cara a retirar la runa de la platja de Platja d'Aro, el partit SOM Castell-Platja d'Aro assegura que el govern municipal fa mala praxi

La residència Zoilo Feliu de la Bisbal, lliure de coronavirus

La residència està lliure de casos de coronavirus segons ha informat la Generalitat de Catalunya que ha considerat el centre una "residència verda"

Coneix amb més profunditat la vespa asiàtica i ajuda a evitar la seva propagació pel territori

Aprendre a identificar la vespa asiàtica i no confondre-la amb altres espècies autòctones ajudarà considerablement al control d’aquesta espècie invasora d’origen asiàtic.

Altres notícies