10.1 C
Pals
Dimarts, 4 agost 2020

Últims programes

La Xalana – 30 juliol 2020

Aquest dijous a la Xalana han pujat en Martí Saguer i l'Àlex Mata amb els quals hem repassat cançons estiuenques de la dècada dels...

La Xalana – 29 juliol 2020

Recupera el programa més interactiu de Ràdio Capital amb el tiktoker GerryQuerryBerry

Recuit de drap

El més llegit

3.500 exemplars de cranc roig retirats en dos dies de voluntariat ambiental a les basses de Santa Cristina d’Aro

La Societat Catalana d’Herpetologia i l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, amb la col·laboració del Grup de Natura Sterna, han...

La Policia Local de Palafrugell obté la primera bicicleta elèctrica

La Policia Local de Palafrugell ara disposa d’una bicicleta elèctrica per moure’s pel centre de la vila. El vehicle...

Veïns de Calonge denuncien que l’estat de la riera que passa per Torre Valentina és lamentable

Els veïns que viuen a primera línia de mar a Calonge denuncien que l'estat de la riera que passa...

El festival Amb So de Cobla dona el tret de sortida amb l’estrena de l’espectacle Circ&Cobla

Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, inicia demà dimarts a Palamós la seva quarta edició amb l'espectacle Circ & Cobla, de la mà de l'Ateneu Popular 9 Barris, la Cobla Sant Jordi i Pep Pascual.
- Publicitat -
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

El recuit s’elabora principalment amb llet d’ovella o de cabra pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, i quallat mitjançant quall vegetal o animal. Es menja per postres acompanyat de sucre o mel. Es fa durant tot l’any.

Es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i per la seva textura tova i gelatinosa. Té un sabor fresc, dolç i lletós. Es comercialitza en terrines de 80 grams o 140 grams i també a granel, en envasos d’1 a 3 kg. Es pot conservar al frigorífic aproximadament uns vuit dies.

El recuit de drap s’elabora principalment amb llet de cabra, ovella o vaca pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, quallat mitjançant quall vegetal i/o animal i de pasta tova escorreguda. Es menja per postres acompanyat de mel o de sucre. També es fa durant tot l’any.

El recuit de drap es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i la seva textura tova i cremosa. No té una escorça definida però exteriorment presenta els gravats del recipient on s’ha escorregut. El seu sabor és fresc, dolç i lletós. Es comercialitza envasat en dret i es pot conservar al frigorífic aproximadament uns cinc dies.

- Publicitat -
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Yes, God, Yes

Proposta molt interessant sobre la religió catòlica durant el despertar sexual d’una adolescent, a principis dels 2000 en una localitat no específica, però que entenem que cal situar-la en un dels estats més conservadors d’Amèrica. La protagonista és Natalia Dyer, coneguda pel seu paper de Nancy a la sèrie Stranger Things. La directora és la…

Palafrugell habilita un nou aparcament a Calella

L’Ajuntament de Palafrugell ha habilitat un nou aparcament a Calella de Palafrugell. Situat al final de l’avinguda del Mar, és gratuït i té capacitat per a uns 80 vehicles. Aquest nou aparcament es troba a 10 minuts a peu de la platja

Darrer dia d’ambient relativament fresc

Alguns intervals de núvols a primera hora del dia però el sol s'acabarà imposant. Ambient relativament fresc o poc calorós al matí, amb vent del nord fins a migdia i garbí a la tarda quan podran créixer algunes nuvolades a l'interior.

El festival Amb So de Cobla dona el tret de sortida amb l’estrena de l’espectacle Circ&Cobla

Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, inicia demà dimarts a Palamós la seva quarta edició amb l'espectacle Circ & Cobla, de la mà de l'Ateneu Popular 9 Barris, la Cobla Sant Jordi i Pep Pascual.

La 5a edició dels Capvespres musicals al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí comença aquest dimecres

El Museu de la Mediterrània aposta per seguir endavant amb la cultura i celebra la 5a edició dels Capvespres musicals amb dos concerts de...

Altres notícies