19.1 C
Pals
Dilluns, 14 Octubre 2019
  • Cultura

Recuit de drap

El més llegit

Quant han cobrat els alcaldes del Baix Empordà durant el 2018?

El passat dimecres 9 d'octubre el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública va fer públics els sous dels alcaldes d’Espanya

Els carrers de Llafranc i Calella de Palafrugell s’omplen per la Radikal Ocean52 amb 1.400 nedadors

En la prova de 7.0kms s'han imposat els nedadors Ferran Julià, del Club Esportiu Mediterrani, de Barcelona, en la categoria masculina, i Laura Rodríguez, del Club Natació Barcelona, en la femenina

Crema una sitja a una fusteria de Palafrugell

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat que han apagat el foc quan faltaven pocs minuts per les vuit del matí

L’Ajuntament de Calonge gira la pancarta dels presos i la CUP i Junts mostren el seu desacord

També han retirat les estelades que hi havia penjades al municipi per senyeres, però des de l'Ajuntament anuncien que tot es tornarà a posar després de les eleccions del 10N

Les retribucions dels càrrecs polítics del Consell Comarcal novament a l’ull de l’huracà

El PSC critica l’increment en quasi 100.000 euros respecte al mandat anterior i en particular la retribució del vicepresident tercer i alcalde de la Bisbal Enric Marquès
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

El recuit s’elabora principalment amb llet d’ovella o de cabra pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, i quallat mitjançant quall vegetal o animal. Es menja per postres acompanyat de sucre o mel. Es fa durant tot l’any.

Es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i per la seva textura tova i gelatinosa. Té un sabor fresc, dolç i lletós. Es comercialitza en terrines de 80 grams o 140 grams i també a granel, en envasos d’1 a 3 kg. Es pot conservar al frigorífic aproximadament uns vuit dies.

El recuit de drap s’elabora principalment amb llet de cabra, ovella o vaca pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, quallat mitjançant quall vegetal i/o animal i de pasta tova escorreguda. Es menja per postres acompanyat de mel o de sucre. També es fa durant tot l’any.

El recuit de drap es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i la seva textura tova i cremosa. No té una escorça definida però exteriorment presenta els gravats del recipient on s’ha escorregut. El seu sabor és fresc, dolç i lletós. Es comercialitza envasat en dret i es pot conservar al frigorífic aproximadament uns cinc dies.

Últimes notícies

audio

A les Portes de Troia – 13 octubre 2019

Arriba el programa d'història amb un nou capítol!
audio

Ona Jove – 13 octubre 2019

Nova edició del programa més random i jove de Capital.
audio

Factoria Musical – 13 octubre 2019

L'Àlex Mata et porta els èxits més importants del moment i et repassa allò que triomfa fora del nostre país.

L’Ajuntament de Calonge gira la pancarta dels presos i la CUP i Junts mostren el seu desacord

També han retirat les estelades que hi havia penjades al municipi per senyeres, però des de l'Ajuntament anuncien que tot es tornarà a posar després de les eleccions del 10N

L’Escola Gaziel aconsegueix una cadira adaptada per a una alumna amb necessitats especials

Ho pagarà el Departament d'Ensenyament després que la nena portés pràcticament un mes escolaritzada i sense disposar d'aquesta cadira que havien prescrit els metges

Més notícies