12.2 C
Pals
Dijous, 12 Desembre 2019

Recuit de drap

El més llegit

Accident de trànsit frontal a Gualta amb dos cotxes i un camió implicats

Accident frontal entre dos vehicles i un camió aquest dimecres a la tarda a la localitat de Gualta, al kilòmetre 2,3 de la carretera GI-643

Palafrugell vol portar la via verda fins al casc urbà

El nou tram anirà des de la carretera GIV-6542 a la rambla de Ramir Deulofeu

La Junta de Tractament de Puig de les Basses proposa el segon grau per a Dolors Bassa

El segon grau no implica el règim de semillibertat i podria tenir permisos quan es compleixi una quarta part de la condemna que, en el seu cas, seria quan faci tres anys que està empresonada

Demanen 15 anys de presó a dos germans acusats de violar una menor d’onze anys a Torroella

La Secció Quarta de l'Audiència de Girona va celebrar el judici a dos germans acusats de violar repetidament l'any 2014 una menor d'onze anys

Detinguts dos motoristes que portaven 4,7 quilograms de marihuana a Sant Feliu de Guíxols

La droga estava amagada sota el seient d’una moto i a l’interior d’una motxilla i quan els conductors van rebre l'avís de la policia d'aturar-se van accelerar la marxa per escapar-se
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

El recuit s’elabora principalment amb llet d’ovella o de cabra pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, i quallat mitjançant quall vegetal o animal. Es menja per postres acompanyat de sucre o mel. Es fa durant tot l’any.

Es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i per la seva textura tova i gelatinosa. Té un sabor fresc, dolç i lletós. Es comercialitza en terrines de 80 grams o 140 grams i també a granel, en envasos d’1 a 3 kg. Es pot conservar al frigorífic aproximadament uns vuit dies.

El recuit de drap s’elabora principalment amb llet de cabra, ovella o vaca pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, quallat mitjançant quall vegetal i/o animal i de pasta tova escorreguda. Es menja per postres acompanyat de mel o de sucre. També es fa durant tot l’any.

El recuit de drap es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i la seva textura tova i cremosa. No té una escorça definida però exteriorment presenta els gravats del recipient on s’ha escorregut. El seu sabor és fresc, dolç i lletós. Es comercialitza envasat en dret i es pot conservar al frigorífic aproximadament uns cinc dies.

Últimes notícies

El Vida 2020 confirma tretze nous noms

Després d’haver confirmat aquesta mateixa setmana a Angel Olsen, Manel, Black Pumas i Cut Copy, el Vida presenta tretze noves incorporacions a la propera edició del festival. Els nous noms que formen part del cartell del VIDA 2020 són Cate Le Bon, Enric Montefusco, Flamingods, The New Raemon i Paula Bonet presentant ‘Quema la Memoria’,…

Accident de trànsit frontal a Gualta amb dos cotxes i un camió implicats

Accident frontal entre dos vehicles i un camió aquest dimecres a la tarda a la localitat de Gualta, al kilòmetre 2,3 de la carretera GI-643

Supermatí – 12-12-2019

Ja pots tornar a escoltar el Supermatí d'avui

Vida a la tardor

Sóc i visc en un indret on molts matins dels dies curts hi ha boira. Habituats com estem a aquest element, juguem a imaginar-nos formes d’una mitologia inventada i jocs infinits enmig d’aquest cotó humit.

Jornada amb cel variable

Avui tindrem un estat del cel variable amb núvols més compactes a primera hora i al final del dia, amb algunes clarianes més destacables...

Més notícies