9 C
Pals
Dijous, 21 Novembre 2019

Recuit de drap

El més llegit

El TSJC prohibeix fer un nou supermercat a la Bisbal d’Empordà

El TSJC tomba el pla parcial SUD-2 de la Biabal d'Empordà, que afectava uns terrenys de l'entrada del municipi

Tres persones assalten una casa a Calonge, encaputxats i amb pistola

Els propietaris de l'immoble van ser amenaçats a punta de pistola perquè obrissin la caixa forta i així els lladres es van poder emportar joies, diners i telèfons mòbils

Reparteixen “el Milió” de l’Euromillones a Palafrugell

L'administració 2 de Palafrugell segella la butlleta guanyadora del premi d'un milió d'euros del Milió, un sorteig complementari a l'Euromillones; això sí, el premi després dels impostos no arriba als 800.000 euros

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ajuda a donar llum a un nadó

Amb el carrer tallat a la circulació, la Policia Local va trucar a l'ambulància que va arribar quan el nen ja havia nascut amb l'ajuda dels agents de seguretat

Nominacions als Grammy 2020

Aquest dimecres s’han donat a conèixer les nominacions dels premis Grammy 2020 que s’entregaran el 26 de gener a Los Angeles. Entre els principals nominats trobem Lizzo, Lil Nas X i Billie Eilish, però també Beyoncé, Taylor Swift, Lana del Rey, Vampire Weekend o la catalana Rosalía, que opta el premi a artista revelació. Alicia…
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

El recuit s’elabora principalment amb llet d’ovella o de cabra pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, i quallat mitjançant quall vegetal o animal. Es menja per postres acompanyat de sucre o mel. Es fa durant tot l’any.

Es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i per la seva textura tova i gelatinosa. Té un sabor fresc, dolç i lletós. Es comercialitza en terrines de 80 grams o 140 grams i també a granel, en envasos d’1 a 3 kg. Es pot conservar al frigorífic aproximadament uns vuit dies.

El recuit de drap s’elabora principalment amb llet de cabra, ovella o vaca pasteuritzada procedent d’explotacions ramaderes de l’Empordà, quallat mitjançant quall vegetal i/o animal i de pasta tova escorreguda. Es menja per postres acompanyat de mel o de sucre. També es fa durant tot l’any.

El recuit de drap es caracteritza pel seu color blanc lletós i brillant i la seva textura tova i cremosa. No té una escorça definida però exteriorment presenta els gravats del recipient on s’ha escorregut. El seu sabor és fresc, dolç i lletós. Es comercialitza envasat en dret i es pot conservar al frigorífic aproximadament uns cinc dies.

Últimes notícies

Supermatí 21 novembre 2019

Escolta aquí l'informatiu d'aquest dijous

Recuperació de la temperatura amb un cel més tapat al matí

La temperatura, especialment els valors mínims es recuperen en una jornada mig ennuvolada, amb cel més tapat al matí i més clarianes a la tarda.

Sant Feliu es planteja que siguin dos aparcaments, a banda i banda del passeig

L'altra opció és fer fins la planta -2 de l'aparcament de La Corxera, però és difícil geològicament

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro prepara diverses activitats pel Dia Contra la Violència envers les Dones

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha preparat diverses activitats amb motiu del Dia Contra la Violència Envers les Dones sota el lema Anem a l’arrel, plantem-nos contra la violència

Surt a licitació la segona fase de les obres de l’Espai Illes Medes

Es contempla que tot el projecte quedi enllestit en un termini de dos anys

Més notícies