17.6 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

Sis restaurants de Pals impulsen la marca de qualitat Quermany Gastronòmic

Es Portal, La Calèndula, La Pahissa del Mas..., Sa Punta, Sol Blanc i Vicus presenten a Pals el calendari de les jornades gastronòmiques

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Quermany Gastronòmic es vol posicionar com a marca gastronòmica de qualitat a a l’entorn de Pals i per això els restaurants promotors s’han agrupat sota una marca comuna per fer accions conjuntes. Els restaurants impulsors, Es Portal, La Calèndula, La Pahissa del Mas…, Sa Punta, Sol Blanc i Vicus, han presentat aquest divendres a Mas Geli, a Pals, la nova marca. El nom prové de la muntanya del Quermany, a Pals, que serveix de nexe d’unió geogràfica als restaurants que promouen aquesta iniciativa.

Durant la presentació han ressaltat la seva feina com “cuiners i restauradors, i això és el fem i el que volem ser”. Tot i que Quermany Gastronòmic s’ha presentat aquest octubre, els restaurants ja fa més de 5 anys que col·laboren conjuntament. La iniciativa més visible ha estat l’organització de diferents jornades gastronòmiques fins a culminar amb un calendari que abasta la tardor i hivern i que avui també s’ha presentat.

Aquestes iniciatives són les diferents Jornades Gastronòmiques que organitzen, les del Foie, les de les Angules del Ter i del Rec del Molí de Pals, les del Calamar de Potera i les de la Tòfona. A la presentació han fet públic el calendari d’aquesta tardor i hivern. El divendres passat es van començar les Jornades Gastronòmiques del Foie, que s’allargaran fins el proper 20 d’octubre. Les Jornades Gastronòmiques del calamar de potera es faran del 24 d’octubre fins el 17 de novembre. Del 21 de novembre fins el 22 de desembre hi ha programades les Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals. I del 16 de gener fins el 16 de febrer de 2020 hi ha previstes les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Calonge viu un Sant Jordi “singular i global” amb llibres de les 75 nacionalitats dels veïns del poble

La plaça major s'omple de passejants que gaudeixen de música en directe al costat de les parades
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -