12.1 C
Pals
Dijous, 13 maig 2021
- Publicitat -

S’aprova el nou pla per construir l’accés a la urbanització de la Pineda d’en Gori

La Comissió Territorial del Patrimoni Cultural de Girona va rebutjar el projecte inicial i l'Ajuntament es va veure obligat a modificar-lo per adaptar les obres a l'espai natural

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha aprovat definitivament el nou pla per construir l’accés a la urbanització de la Pineda d’en Gori. El projecte principal s’ha hagut de revisar i modificar perquè “no s’ajustava a les característiques de l’entorn protegit de s’Alguer com a Bé Cultural d’Interès Nacional”. Aquests canvis han afectat una part del vial d’accés a la nova urbanització que s’està construint a prop del càmping King’s, al sector nord de la Pineda.

El setembre de l’any passat, la Comissió Territorial del Patrimoni Cultural de Girona va refusar el primer projecte presentat pel consistori. L’organisme va determinar que els paràmetres dels vials dissenyats eren pròpis d’àmbits urbans i que s’havien d’integrar millor en l’entorn natural. Un cop donades les directrius, la promotora va ensenyar un avantprojecte amb les modificacions i Patrimoni ho va valorar positivament.

El mes de febrer l’empresa va presentar a l’Ajuntament de Palamós el projecte després de modificar-lo, i el consistori el va aprovar inicialment. Ara ja està aprovat definitivament i la nova proposta integra “millor els paviments, el mobiliari urbà, redefineix els acabats de la rotonda que hi ha en el cul de sac del camí, i també modifica la tipologia dels punts de llum, entre altres mesures”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La gira “Respira” de Joan Dausà a punt d’exhaurir entrades

Els únics concerts que realitzarà aquest estiu Joan Dausà seran en el marc del “Respira: Un concert, una festa, una experiència”. Es tracta d’un nou esdeveniment, ideat pel mateix Dausà, que tindrà lloc al recinte de la ciutat grega i romana d’Empúries (Museu d’Arqueologia de Catalunya), a l’Escala, durant sis dies -24, 25 i 26…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -