14.4 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

S’obren les ofertes de feina per la recollida de la fruita a les comarques gironines

El nombre de llocs ofertat per la recollida és de 200 persones i s'ofereix jornada completa per la campanya agrària del 2020

El més llegit

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei

Detingut un home a Platja d’Aro que va amenaçar de mort a policies a través d’una xarxa social

La Gendarmeria va avisar els Mossos al veure un vídeo on deia que faria servir un fusell d'assalt
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert cinc borses de treball, una per demarcació. I també una altra per a la campanya agrària de la fruita dolça de les Terres de l’Ebre.

Les persones que s’inscriguin en aquestes ofertes passaran a formar part de les borses de treball del SOC que serviran per cobrir contractacions de la campanya de recollida de la fruita d’aquest any i es mantindran actives mentre sigui necessària la contractació de personal per a la campanya agrària del 2020. En total es requereix de 25.000 treballadors i s’allargarà durant dues setmanes.

A les comarques gironines, el nombre de llocs ofertat per la recollida de la fruita és de 200 persones i s’ofereix jornada completa per la campanya agrària del 2020.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies