6.1 C
Pals
Dissabte, 17 abril 2021
- Publicitat -

S’obren les ofertes de feina per la recollida de la fruita a les comarques gironines

El nombre de llocs ofertat per la recollida és de 200 persones i s'ofereix jornada completa per la campanya agrària del 2020

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert cinc borses de treball, una per demarcació. I també una altra per a la campanya agrària de la fruita dolça de les Terres de l’Ebre.

Les persones que s’inscriguin en aquestes ofertes passaran a formar part de les borses de treball del SOC que serviran per cobrir contractacions de la campanya de recollida de la fruita d’aquest any i es mantindran actives mentre sigui necessària la contractació de personal per a la campanya agrària del 2020. En total es requereix de 25.000 treballadors i s’allargarà durant dues setmanes.

A les comarques gironines, el nombre de llocs ofertat per la recollida de la fruita és de 200 persones i s’ofereix jornada completa per la campanya agrària del 2020.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’IPEP busca empreses per la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals

L'IPEP busca empreses que necessitin personal per la cinquena Jornada d'Oportunitats Laborals que se celebrarà de forma no presencial durant els dies 11 i 12 de maig.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -