22.2 C
Pals
Dijous, 18 agost 2022
- Publicitat -

S’obren les ofertes de feina per la recollida de la fruita a les comarques gironines

El nombre de llocs ofertat per la recollida és de 200 persones i s'ofereix jornada completa per la campanya agrària del 2020

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert cinc borses de treball, una per demarcació. I també una altra per a la campanya agrària de la fruita dolça de les Terres de l’Ebre.

Les persones que s’inscriguin en aquestes ofertes passaran a formar part de les borses de treball del SOC que serviran per cobrir contractacions de la campanya de recollida de la fruita d’aquest any i es mantindran actives mentre sigui necessària la contractació de personal per a la campanya agrària del 2020. En total es requereix de 25.000 treballadors i s’allargarà durant dues setmanes.

A les comarques gironines, el nombre de llocs ofertat per la recollida de la fruita és de 200 persones i s’ofereix jornada completa per la campanya agrària del 2020.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La ciutat ibèrica d’Ullastret, un jaciment amb molta història encara per descobrir

La ciutat ibèrica d'Ullastret va arribar a tenir una població de 6.000 habitants entre els segles IV i III aC. Amb les seves 15 hectàrees, era considerada capital de la tribu ibèrica dels indiketes, que vivien a les comarques de l'Empordà i la Selva
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -