15.6 C
Pals
Dijous, 6 maig 2021
- Publicitat -

Un 15% del SSIBE s’adhereix a la vaga de metges del dilluns

El seguiment de la vaga durant el dilluns ha estat desigual, a Palamós un 35% dels facultatius s'hi han adherit, lluny del 0% de la Bisbal

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El 14,7% del personal del Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) s’ha adherit a la vaga de metges aquest dilluns 26 de novembre. Les dades de dimarts preveuen un increment al seguiment de la convocatòria.

Els metges del Baix Empordà han fet un seguiment diferenciat de la vaga convocada per aquesta setmana. Mentre que a Palamós, al dilluns s’han adherit el 35% dels metges d’Atenció Primària; a la Bisbal el percentatge ha estat del 0%. Malgrat les diferències, la mitjana de totes les ABS de la comarca ha assolit el 23,71% durant aquest dilluns.

A nivells més específics, l’Hospital de Palamós ha vist com la seva plantilla s’ha reduït un 22,22% durant la jornada laboral del dilluns 26 de novembre. Tanmateix, una dada que es diferencia del seguiment nul, un 0%, al centre de Palamós Gent Gran. En l’àmbit català, segons dades del Sindicat de Metges, un 77% dels facultatius han secundat la vaga. En canvi, la Generalitat ha xifrat el primer dia de vaga en un 46% de seguiment.

Els facultatius del SSIBE s’han adherit a la vaga per reclamar un màxim de 28 visites diàries per metge. Actualment, segons han denunciat, se’n fan unes 40. A més a més, una de les altres reivindicacions són les visites presencials de mínim 12 minuts.

Des del SSIBE recomanen trucar, en el cas de tenir una cita concertada, abans d’assistir a l’Hospital. D’aquesta manera s’asseguraran que no s’ha cancel·lat i no s’haurà de tornar a concertar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Aquest cap de setmana Sant Feliu de Guíxols torna a celebrar el Guíxols Flors

Dissabte 8 i diumenge 9 de maig es podrà gaudir de la nova edició del Guíxols Flors a Sant...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -