27.2 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Vaga de neteja de Pals: la mediació acaba sense acord sobre serveis mínims

Després de la mediació d'avui al matí, l'Ajuntament de Pals haurà de discutir en un ple si farà cobertura econòmica a les millores que proposen els treballadors i treballadores

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els treballadors i treballadores de FCC no es posen d’acord amb l’empresa sobre els serveis mínims que es mantindrien en cas que finalment es dués a terme la vaga de neteja de Pals programada durant uns dies de Setmana Santa d’aquest abril. Segons consta en l’acta de la mediació per part de la Generalitat que s’ha fet aquest matí a Girona, els treballadors i treballadores proposen que no hi hagi serveis mínims de la neteja diària i un 30% dels serveis ordinaris de la recollida d’escombraries. L’empresa, en canvi, proposa una neteja diària total cada dos dies i una recollida total d’escombraries cada 48 hores.

De totes maneres, ara l’Ajuntament té un paper clau: malgrat els convenis de condicions laborals s’acorden entre els treballadors, les treballadores i empresa, volen que l’Ajuntament de Pals aprovi per ple que el consorci assumeixi l’increment dels costos que implicarien aquestes millores de condicions laborals proposades. Ara per ara no hi ha cap ple ordinari programat, de manera que s’hauria de debatre en un ple extraordinari que de moment no té data. Així doncs, segons ha explicat Sergi Brull, valoraran la proposta.

En el cas que l’Ajuntament aprovés fer la cobertura econòmica d’aquestes millores, doncs, es desconvocaria la vaga.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -