19.3 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

La CUP Palamós Vila-romà decideix no entrar a formar part del govern de Palamós

En un comunicat la formació ha anunciat que després de fer diverses reunions amb els partits que dissabte van anunciar l'acord de govern, ERC i PSC, i d'haver concretat els punts d'un possible acord entre les tres forces, la CUP va realitzar una consulta interna que ha conclòs amb la decisió de no participar del govern que es formarà aquest dissabte 17

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La CUP Palamós Vila-romà ha anunciat, finalment, que no entrarà a formar part del govern de Palamós. En un comunicat la formació ha especificat que després de fer diverses reunions amb els partits que dissabte van anunciar l’acord de govern, ERC i PSC, i d’haver concretat els punts d’un possible acord entre les tres forces, la CUP va realitzar una consulta interna que ha conclòs amb la decisió de no participar del govern que es formarà aquest dissabte 17.

El cap de llista de la formació, Alexandre Weltz, afirma que en un principi es van plantejar la possibilitat d’entrar a govern i, per això, van iniciar les converses amb forces com ERC. Es va fer una primera assemblea interna per saber si s’entrava o no a govern, però els resultats van ser molt igualats. Per això, i després de tenir una proposta més concreta d’acord d’ERC i PSC, ahir es va sotmetre a votació el possible pacte. Finalment, però, el grup ha decidit passar a formar part de l’oposició, tal com explica Alexandre Weltz.

Reconeix que al llarg d’aquestes dues setmanes, dins de l’assemblea de la CUP han sorgit diferents plantejaments davant aquest pacte de govern. Alexandre Weltz afirma que entrant al govern es podria tenir l’oportunitat d’avançar en polítiques que fa anys que “creiem necessàries i reclamem”. Finalment, però, segurament per la posició cupaire en la correlació de forces interna del govern, la projecció d’un escenari en què els matisos s’imposaven a la consecució dels acords i la dificultat per tenir un rol de transformació plausible en les polítiques del govern, entre altres arguments, van decantar la decisió de la formació cap a la negativa a formar part del govern local.

Amb aquesta decisió, la CUP passarà a formar part de l’oposició amb una voluntat “propositiva”. Alexandre Weltz, però, reconeix que estan satisfets de les negociacions que s’han anat desenvolupant durant les últimes dues setmanes i que estaran disposats a treballar “pel poble”, encara que sigui des de l’oposició.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -