24.1 C
Pals
Dimecres, 30 setembre 2020

De bon rotllo

Estic de bon humor. Això em passa des que amb la meva parella vam sortir de veure La La Land. Sí, formem part d’aquella gent que sortia contenta i ballant del cine. Ens agrada ballar i si sentim música, sobretot d’aquell estil, ja ens surt el Fred Astaire i la Ginger Rogers de dins i ballem a les cantonades. It’s another day of sun, anem repetint.

I ens va agradar la peli, sobretot la primera escena de l’autopista, magistral, i pel bon rotllo que porta sempre el jazz.

També vam sortir contents, i encara ens dura l’alegria, després que en un sorteig ens toqués una nit d’hotel a Girona, ole tu, al Girona 10.

Vius a quatre passes de l’hotel que t’ha tocat, però a tothom ens agrada fer de senyor guiri una nit, fer el turista. Que et tractin de vostè, i que et demanin si demà voldrà esmorzar, que si coneix Girona, que si vol wifi.

Que guai.

Estic content també perquè el professor, historiador i amic Lluís Costa ha presentat un llibre extraordinari i molt interessant sobre les construccions nacionals, sobre Catalunya, Cuba i una mica Puerto Rico. Un llibre que es llegeix bé perquè està ben escrit, ben relatat, i obre interrogants, com tots els bons llibres, com els que ens té acostumats en Lluís. Ha estat content en un cap de setmana de lectura, hotel promocionat i un bon musical.

I mentre sóc participant d’una alegria desbordant he de conviure santament amb les accions que passen a Trump Trump Land, en aquell país que és capaç de parir de tot. De bo i de dolent.

Però em quedo amb el bon rotllo i l’alegria, i espero que em duri dies i pugui empalmar la gresca amb el Carnaval, que d’aquí poc arriba, i aquest any serà espectacular.

I si cal, a qui ens agrada el carnaval, farem construir un mur per separar-nos dels que no el suporten. Ja veurem qui el paga.

El més probable és que sigui serà algú del món de la quaresma.

Que passeu un bon dia!

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]

Més àudios