Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

14.7 C
Pals
Diumenge, 25 maig 2025
- Publicitat -

Dissabte 25 d’agost es clou la tercera edició d’Empordà FANG CUIT a l’Escola de Ceràmica de la Bisbal

Les activitats en les que s'ha pogut respirar, viure i conviure amb el món de la ceràmica s'han desenvolupat entre el 20 i el 24 d'agost

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Escola de Ceràmica de la Bisbal ha complert quaranta sis anys. Quatre dècades i mitja de dedicació plena d’una gran emprenedora com és Dolors Ros i Frigola, directora de l’escola i impulsora d’un projecte que amb molta il·lusió i tenacitat s’ha convertit en un referent nacional i internacional en la formació de ceramistes. Fa sis anys, coincidint amb el 40è aniversari de l’escola, es publicava aquesta magnífica entrevista al portal VICOLOT Costa Brava que reflecteix perfectament el tarannà de Dolors i el contingut del seu projecte una xerrada que podeu llegir aquí

Dins l’espai privilegiat que ocupa l’escola ha tingut lloc enguany l’Empordà FANG CUIT una nova proposta cultural que va començar el 20 d’agost a 2/4 de 10 del matí amb l’encesa del forn per part de Josep Matés i la mateixa nit s’encenien cinc forns secundaris amb participació del públic assistent.

Vídeo: Al forn amb Josep Matés

Han estat uns dies intensos en els que s’ha pogut respirar, viure i conviure, aprendre, conèixer i sobretot, gaudir amb la ceràmica. Han estat cursos, però també foc i llenya, conferències i exposicions, demostracions i performances, concerts… Cinc dies i mig aprenent i absorbint els coneixements de set mestres, que durant cada jornada han ofert el seu art a participants i públic en general amant de la ceràmica

Escola de ceràmica de la Bisbal

- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies