13 C
Pals
Diumenge, 4 desembre 2022
- Publicitat -

Enric Marquès ( alcalde de la Bisbal): “S’està fent un expedient sancionador contra la gent que ha enganxat propaganda a la via pública”

L’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Enric Marquès, també ha parlat al Supermatí de Ràdio Capital com la pedregada ha sigut una situació que algunes empreses han volgut aprofitar per fer diners o produir estafes a la població. Tal com comenta, l’endemà de la catàstrofe, la Bisbal es va despertar amb els carrers plens de cartellets d’empreses que oferien els serveis per arreglar els danys.

L’acció d’enganxar cartells a la via pública de forma inusual no és reglamentària, ja que hi ha unes ordenances. Per això, Marquès explica que des de l’Ajuntament “s’està fent un expedient sancionador contra aquesta gent que ha enganxat propaganda”. Sobretot després que s’hagin detectat algunes empreses solvents i, en algun cas, s’hagi produït alguna estafa.

Llistat d’empreses

Aquestes empreses han volgut aprofitar la pedregada i la falta de “mans per arreglar” com una situació perfecta. Per això, l’alcalde també ha afirmat que davant la falta de paletes, s’ha reunit amb el Gremi de la construcció per fer un llistat de les empreses de diversos indrets de la província que estan disposades anar a treballar a la Bisbal.

A més, ha afegit que aquelles persones que no trobin paletes o vulguin saber empreses certificades en aquest àmbit poden trucar a l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios