10.1 C
Pals
Divendres, 3 juliol 2020

Gamba de Palamós

El més llegit

Controlat l’incendi al Port Marina de Palamós: mínim dues persones cremades, i també tres embarcacions

Al rebre l’avís a les 11:45 d’aquest dimecres, el cos de Bombers ha activat vuit dotacions fins al port palamosí.

Nou acte vandàlic al poblat ibèric de Castell a Palamós aquest matí

L'Agrupació de Defensa Forestal Gavarres Marítima ha denunciat a través de les xarxes socials l’aparició d’una nova pintada al...

Detenen un home a la Bisbal d’Empordà després que robés un mòbil

Ha passat en un carrer cèntric de la població, quan el presumpte autor s’hauria acostat a la víctima demanant que li mostrés el telèfon mòbil, l’hauria intimidat i li hauria robat

Detingut l’home que va agredir la seva dona i la seva filla amb sosa càustica a Sant Feliu

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant  Feliu de Guíxols han detingut aquest matí, a Sant Feliu de Guíxols,  un home de 45 anys i amb domicili a la mateixa població, com a presumpte autor de dos delictes de lesions, maltractament en l’àmbit de la llar i amenaces.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

La gamba de Palamós té una marca de garantia de qualitat pròpia, la marca de garantia Gamba de Palamós. Aquesta marca regula la qualitat de la gamba a través de l’aplicació de normes estrictes en el procés de pesca, en el tractament i la manipulació de les gambes en tota la cadena de distribució. També fa un control exhaustiu de la cadena del fred, que es mou entre els 0 i els 4 graus, des del mar fins al consumidor final.

Cada dia, la gamba capturada es sotmet a un control de qualitat abans d’entrar a subhasta. S’identifica el calador de pesca i les característiques sensorials com l’aspecte, textura, peces per quilo i la temperatura que arriba a port. Només el producte que superi els requeriments establerts pel reglament serà etiquetat com a Gamba de Palamós.

La gamba de Palamós es limita a la gamba fresca de l’espècie Aristeus antennatus, extreta de les aigües de la costa de Palamós. Es caracteritza pel seu color vermellós intens i per una carn fina, ferma i saborosa. Es pesca amb la tècnica de l’arrossegament i a l’estiu se solen trobar més exemplars i més grans.

La marca de garantia assegura que la gamba que arriba al client manté el màxim nivell de qualitat: un sabor exquisit, una aroma inconfusible, un aspecte atractiu i un grau de frescor immillorable. Es comercialitza a granel i cal conservar-la en fred.

- Publicitat -
Temps de lectura: < 1 minut
Article anteriorCeba de Figueres
Article següentPoma de relleno de Vilabertran
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Descobreix el preu del lloguer d’habitatges dels municipis del Baix Empordà

El municipi on és més car llogar un habitatge col·lectiu (com un pis) és Sant Feliu de Guíxols, amb 550 euros al mes, i la localitat on és més car llogar un habitatge unifamiliar és Castell-Platja d'Aro (850 €)

L’alcalde de Verges no anirà a judici pel tall de les vies de l’AVE

A més d'Ignasi Sabater, també estava acusat l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà

Les notícies més vistes de la temporada 2019/20

Aquest any hem fet rècord històric i és gràcies a vosaltres

Detenen un home a la Bisbal d’Empordà després que robés un mòbil

Ha passat en un carrer cèntric de la població, quan el presumpte autor s’hauria acostat a la víctima demanant que li mostrés el telèfon mòbil, l’hauria intimidat i li hauria robat

Altres notícies