Monells / Foto: Flamenc

Monells celebra la seva festa petita

Sant Burget és la festa petita de Monells. La celebraran aquest diuemnge. Començaran amb un esmorzar a les 8 del matí i tot seguit faran una passejada pel voltant del poble amb els tractors. A les 10 a la pista de can Pell, Lluís Pell farà una exhibició de doma natural i a les 11, ballaran sardanes amb la colla sardanista Aires Gironins del Geig a la plaça major. Ja al migdia beneiran els animals i tractors i la festa acabarà amb un dinar entre tots els participants. El patró de Monells és Sant Genís, que és quan celebren la festa major a l’agost, però també tenen el copatró Sant Burget, que honoren per aquestes dates.

Com cada dimarts, Palamós organitza una sessió per a dones afectades de càncer de mama

Són sessions de gimnàstica per a dones afectades de càncer de mama que organitza la Fundació Oncolliga. Tenen lloc a 2/4 de 4 de la tarda al local de mas Guàrdies de Palamós, a dalt de l’Hospital.

Exposició de l’arquitecte Rafael Masó a Sant Feliu de Guíxols

Recordem que fins al 30 d’abril es pot visitar al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols una exposició dels interiors de nou habitatges dissenyats per l’arquitecte Rafael Masó. Aquest arquitecte va dissenyar habitatges a Sant Feliu, però també a Torroella, Olot i Girona.