Presentació de la campanya. Foto: soparsmaridats.

Aquest divendres comença la 5a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats. Fins el 9 de juny, excepte per Setmana Santa, 31 restaurants de l’Alt i el Baix Empordà ofereixen sopars fent parella amb un celler empordanès.

Sopars Maridats és una proposta dels col·lectius gastronòmics la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i de la Denominació d’Origen Empordà. Aquesta 5ena edició presenta com a novetat que tots els menús inclouran una varietat de croqueta a l’aperitiu, per commemorar que es compleixen 150 anys des que va aparèixer al nostre país la primera referència escrita sobre aquesta elaboració. Una altra novetat és el lloc web soparsmaridats.com, on l’usuari podrà trobar i descarregar tota la informació sobre la campanya i les notícies, així com els menús. La campanya pretén promocionar la cuina i els productes del territori i crear vincles entre elaboradors, productors i restauradors de les dues comarques.