25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Urbanisme aprova l’ampliació del CAP de la Bisbal

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) ja preveu una ampliació amb un solar adossat a la paret nord del centre, el que comportaria un increment de la superfície construïda en uns 900 metres quadrats

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Comissió territorial d’Urbanisme de Girona ha aprovat definitivament una modificació del planejament municipal de la Bisbal d’Empordà que permetrà ampliar el CAP més enllà del que ja es preveia. El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) ja preveu una ampliació amb un solar adossat a la paret nord del centre, el que comportaria un increment de la superfície construïda en uns 900 metres quadrats.

Tot i això, es necessitarien uns 1.431 metres quadrats de sostre d’ampliació per satisfer les necessitats actuals i futures del centre sanitari plantejades pel Servei Català de la Salut, incloent l’espai per a vehicles.

Tenint en compte que l’actual emplaçament del CAP es considera adequat, la solució que impulsa l’Ajuntament és destinar a equipament públic tota l’illa delimitada pels carrers de Marcel Rallo, Frederica Montseny, l’Aigüeta, Pau Casals i Dr. Robert. Part de l’equipament serà per ampliar el CAP, amb un sostre màxim de 2.250 metres quadrats, i la resta s’integrarà al conjunt de Torre Maria.

Primer pas per ampliar el CAP de la Bisbal d’Empordà

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Estartit entra en fase d’alerta per sequera

L'aqüífer del Baix Ter ha presentat un descens important i l'Estartit, aixi com altres municipis, haurà d'implementar mesures de consum d'aigua.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -