La històrica masia de can Candell de Platja d’Aro es convertirà en un hotel de luxe, o almenys això és el que pretenen els seus promotors. De moment, ja han obtingut l’aprovació de l’informe d’impacte ambiental de la Generalitat. El consistori ha tramitat un pla urbanístic que permet rehabilitar i ampliar aquest edifici, declarat bé cultural d’interès local. La finca té 10.000 metres quadrats i es troba a l’est del càmping Riembau.

El projecte encara ha de tenir el vistiplau de la Comissió d’Urbanisme de Girona. La intenció dels promotors, segons l’informe d’impacte ambiental, és ampliar la masia per tal d’ubicar-hi 17 noves habitacions. Es construirien quatre pavellons per a habitacions individuals i també instal·larien serveis lúdics, piscines i spa.

El terreny de la masia connecta amb una arbreda coneguda com el bosc d’en Candell. La Generalitat nega que pugui tenir “repercussions significatives” en el medi ambient i aplaudeix que l’ampliació de la masia no canviï la “fisonomia rural” de l’edifici.