10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

346 persones participen a la tercera edició de la Caminada per la Igualtat de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols

La caminada ha recorregut el tram de la Via Verda del carrilet, que va des de Santa Cristina fins a Sant Feliu de Guíxols

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest matí s’ha dut a terme la “3a caminada per la igualtat” en la qual hi han participat un total de 346 persones de les quals: 252 dones i 94 homes, que els serveis d’Igualtat dels Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols han organitzat.

La caminada ha recorregut el tram de la Via Verda del carrilet, que va des de Santa Cristina fins a Sant Feliu de Guíxols. Aquesta s’ha iniciat a les 9h des de la plaça Catalunya de Santa Cristina d’Aro.

Abans de començar a caminar, les 3 regidores d’igualtat dels municipis implicats, Imma Martí i Fontané, Laura Serrano i Gálvez i Pilar Ferrero Fresno, han fet la lectura del manifest institucional amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones. Seguidament, el grup de teatre social del Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro ha representat una performance que animava la gent a caminar i denunciava les desigualtats existents entre homes i dones.

Aquesta edició ha tingut algunes novetats respecte les dues anteriors. La primera és que Santa Cristina d’Aro l’ha fet coincidir amb la inauguració del mural col·lectiu de dones que s’ha fet en el marc del projecte “Cristinenques d’arreu”.

També ha estat una novetat el lloc on s’ha fet l’aturada per esmorzar, aquesta vegada al costat de l’IES Ridaura on l’Associació Els Fogons ha ofert un esmorzar saludable.

A Sant Feliu de Guíxols, on ha finalitzat la marxa, l’Agrupació Amics de la Sardana conjuntament amb l’Ajuntament del municipi han dut a terme una ballada de sardanes a càrrec de La principal de Banyoles. L’organització ha ofert servei d’autobús per tornar al punt de sortida. 

A més a més dels serveis que treballen per la Igualtat de gènere, la caminada ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat, l’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda, l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, Socis/es del Banc del Temps de Santa Cristina d’Aro, Creu Roja, supermercat Esclat, Haribo, grup de voluntariat de l’IES Ridaura, l’Agrupació Amics de la Sardana i les Violetes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -