Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

22.6 C
Pals
Dissabte, 31 maig 2025
- Publicitat -

Cinc restaurants del Baix Empordà guardonats als premis Slowfood

La comarca del Baix Empordà suma 3 nous establiments

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Cervera ha estat l’escenari on s’han entregat els distintius KM0 – Slowfood que han reconegut un total de 47 restaurants i un menjador escolar arreu dels Països catalans, dels qualse 5 són del Baix Empordà.

Al restaurant de Llafranc Casamar, del xef Quim Casellas i el Vicus de Pals, regentat per Damià Rafecas que ja comptàven amb aquest reconeixement, ara s’hi sumen el Ginjoler de Sant Feliu de Guíxola, de Carme Picas i Xavier Gubau, la Calèndula de Regencós, amb la xef Iolanda Bustos i la seva cuina amb flors i el restaurant Ca La Lola de l’Hotel El Fort d’Ullastret, amb la cuina de la Lola Puig, que és una de les pioneres del moviment Slow Food a l’estat espanyol.

Aquest distintiu, que s’ha anat fent popular arreu de Catalunya amb el pas dels anys, el lliura Slow Food, una associació ecogastronòmica fundada a Itàlia el 1989 i amb presència a 160 països, que defensa una cuina compromesa amb el territori, el medi ambient i les persones que hi viuen.

Altres restaurants reconeguts a les comarques de Girona

Carles Fabregó. ANTAVIANA Figueres
Martí Rosàs CA LA MARIA Llagostera
Òscar Bigas INTEGRAL Figueres
Daniel Nieto MARÍTIM Tossa de Mar

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies