19.4 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Toc de queda o policia tancant accés a les platges. El dilema dels pobles de la costa

Els ajuntaments diuen que no tenen prou eines per fer front a la "recomanació" del Govern

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els municipis del litoral gironí, especialment els de majors dimensions, veuen pràcticament “impossible” poder complir amb la recomanació llançada pel Govern de restringir l’accés a les seves platges. Moltes d’aquestes poblacions tenen diversos quilòmetres de platges i pocs efectius policials per fer front a les demandes de la temporada turística, on sovint es dobla la població. És el cas de municipis com Roses. El seu alcalde, Joan Plana, veu inviable tancar les platges a la nit i tornar-les a obrir al matí. Ni tan sols, diu, amb reforços de Mossos. Plana creu que la única eina que permetria actuar en aquest sentit seria que es tornés a instaurar el toc de queda.
D’altres com Platja d’Aro o Palamós (Baix Empordà) creuen que caldrien més recursos policials i directrius més clares. “No tenim cap ordre directa, estem en un impàs”, diu l’alcalde de Palamós, Lluís Puig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Debut imponent de Paula Badosa a París

La begurenca es va desfer de la jugadora local, Fiona Ferro, amb una gran superioritat en el seu partit de primera ronda a Roland Garros
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -